Contact

Contact

Bucuresti, Romania

  • Tel: 0744565252 / Didi Ananda Devapriya  (engleza si romana)
  • Tel: ‭0720 924 494‬/ Dada Rasatmakananda (doar engleza)

Cursuri si meditatia colectiva (Dharmacakra) se tine la Centrul Morningstar

Formular online

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Despre Ananda Marga

Ananda Marga este o organizatie dedicata practicarii meditatiei si care ofera servicii sociale pe baza de voluntariat. In limba sanscrita cuvintele Ananda Marga inseamna “Calea Fericirii” si au scopul de a ne aminti ca exista in fiecare dintre noi potentialul de a realiza aceasta fericire launtrica.

Pentru a cultiva acest potential Ananda Marga ofera instructiuni individualizate in meditatie, asane yoga si alte tehnici de dezvoltare personala. De la infiintarea ei, Ananda Marga a ajutat mii de oameni sa inceapa practica meditatiei. Cand oamenii devin mai pozitivi si demonstreaza mai multa compasiune datorita practicii meditatiei, adesea dorinta de a impartasi cele descoperite si de a ajuta alte personae sa-si realizeze potentialul propriu apare in mod natural. Aceasta expresie a dragostei ia forma serviciului social. Proiectele in cadrul serviciului social oferit astfel variaza de la ajutorul acordat in cazuri de calamitati naturale cum ar fi distribuirea de alimente si ajutorul medical pana la programe permanente cum ar fi proiecte de dezvoltare rurala,  scoli si gradinite alternative sau centrele de plasament.

Ananda Marga este o organizatie non-profit care ofera servicii sociale si activitatile sale sunt sustinute in principal prin voluntariat si donatii din parte membrilor Ananda Marga si a prietenilor acestora.

 Vizitezi website-ul nostru international:  www.anandamarga.org

Spread the love